Cost Calculator

 

De bottleneck van de hedendaagse fresh-cut processing industrie bevind zich in de hoge kosten van de gangbare commerciële anti-bruinings oplossing. In het bijzonder wanneer deze wordt toegepast in een batch-systeem, waar de oplossing eenmaal wordt gebruikt en daarna wordt weg gegooid (typisch voor kleinschalige processors). Het alternatief van een batch-systeem is het continu-systeem, waar de concentratie van de oplossing gemonitored en aangevuld wordt. Echter, een vervelend aspect is dat regelmatige verversing van de anti-bruinings oplossing nodig is, sinds deze geen anti-microbiële eigenschappen heeft. Vanwege dit aspect is een tijdrovende twee-staps procedure nodig voor de verwerking van vers-gesneden AGF: anti-bruining + desinfectie.

Orgacure = Sanitation + Anti-Browning 

Orgacure heeft in reactie op deze bottleneck Orgacure® Freshcut ontwikkeld, een watertoevoeging die 80% minder input materiaal  consumeert dan het huidige product  dat nu wordt gebruikt,  zodoende is het mogelijk om de kosten significant te drukken voor batch applicatie. Bovendien heeft Orgacure anti-microbiële eigenschappen, deze zorgen ervoor dat processnelheid en capaciteit verhoogt kunnen worden door de combinatie van anti-bruining en desinfectie in één enkele processtap.

Ontdek hoeveel geld u kunt besparen door Orgacure® Products te gebruiken!Orgacure_Stop_Food_Waste_Apple_FC

Door het beantwoorden van vijf simpele vragen kan Orgacure u een uitgebreid rapport aanbieden over de bereikbare kosten per applicatie (EUR/Kg Fresh-cut). Wanneer u exacte waarden invult wordt het rapport automatisch realistischer/ preciezer. Echter, wanneer de exacte waarden onbekend zijn, volstaat ook de specificatie van een gebied. Na het invullen van de Cost Calculator zal Orgacure zo snel mogelijk, gewoonlijk binnen  drie (3) werkdagen, het rapport aanleveren of contact met u opnemen.

 

 

Orgacure_Apple_Products Sales_and_techical_support_black

 

Home Over ons Producten Contact Disclaimer Algemene voorwaarden Jobs Pers

Copyright © 2012-2017 Orgacure. All Rights Reserved. Pat. US 9,591,860 and other